over maaike

over maaike

Leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik zal me aan je voorstellen: Ik ben Maaike Welten. Interieurstyling was voor mij een grote droom die uitgroeide tot mijn passie en dagelijks werk. Samen met mijn man, 2 zonen en onze lieve hond Sjors wonen wij in een fijn huis in Oss.
Iedere dag ben ik bezig met de gezelligheid in huis en hier draaien we onze hand niet om voor het verzetten van meubels, veranderen van een kleurtje op de muur of verhangen van een schilderij. Dat is me van huis uit allemaal met de paplepel ingegeven.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in wonen, stijlen en sfeer creëren in huis. De woonplek van mensen vind ik ontzettend boeiend. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik erg blij en gelukkig word als ik hiermee bezig ben.

Mijn levensmotto is: ‘Wacht niet op een goede dag, maak er een’. Dat probeer ik ook altijd mee te nemen in mijn stylingadviezen. Jezelf thuis voelen in je huis staat met stip op 1 bij mij, maar ook in mijn adviezen. Dat THUIS wil ik graag samen met je gaan creëren zodat je iedere dag een goede dag hebt!

Inmiddels bestaat metmaaike interieurstyling al 5 jaar en heb ik erg veel mooie projecten mogen begeleiden en er hele dankbare klanten aan overgehouden.
Ook werk ik al 5 jaar als verkoopstyliste, wat ook leuk en veelzijdig werk met zich mee brengt. Op dit moment ben ik bezig met een cursus keramiek en een cursus perspectief tekenen. Ik zit niet graag stil en ben graag met mijn handen bezig. Er liggen ook nog verfkwasten en verf in mijn werkruimte te wachten op een creatieve uiting op doek.

Naast interieur houd ik heel erg van kunst, mooie stoffen, bloemen, planten en lekker eten. Een extra tip bij het advies voor een leuk servies, schilderij, mooie bloemen of plant is hier geen uitzondering.

Lees wat ik je kan bieden m.b.t. interieurstyling en vul je gegevens in op de contactpagina, dan hoor je zo snel mogelijk van me!