interieurstyling-2

interieurstyling

Advies in de vorm van kleuren, indeling, meubels, materialen, woonaccessoires nodig? Of is een totale makeover het beste voor je? Met metmaaike intereurstyling is alles mogelijk.

Voordat dit gesprek plaatsvindt heb je zelf al het nodige verzameld aan sfeerbeelden waar je je erg fijn bij voelt. We starten met een eerste kennismaking bij je thuis zodat ik weet wie je bent en wat er bij je past. Aan de hand van al deze gegevens bespreken we jouw wensen en kan ik een advies voor je gaan uitwerken.
Aangezien er erg veel mogelijkheden zijn breng ik voor deze sessie een offerte op maat uit. Deze ontvang je schriftelijk en na ontvangst van goedkeuring ga ik voor je aan de slag.

Wanneer kun je metmaaike interieurstyling inschakelen? Dit kan bijvoorbeeld voortvloeien uit een aanpassing van je huidige interieur, nieuwbouw of verbouw.

Tijdens nieuwbouw en verbouw kijken we samen goed naar de bouwtekeningen en bepalen we samen de meest praktische indeling en het optimale gebruik van de ruimtes.
Er moeten veel keuzes worden gemaakt! Ook hier worden alle mogelijkheden doorgenomen en checken we of de gemaakte plannen aansluiten bij je wensen en behoeften. Er zijn gegarandeerd nog mogelijkheden waaraan je nog niet heb gedacht en deze neem ik dan ook zeker mee in mijn adviezen.

Heel belangrijk is het om het advies tot een eigen en sfeervol geheel te maken. Des te leuker is het voor mij om de eigen meubels en accessoires te combineren in het totaalplan.

Mocht je na de aanpassingen mijn hulp in willen roepen voor de inkoop van woonaccessoires, de ‘afstyling’ van het geheel of welke vraag dan ook met betrekking tot je interieur dan ben je bij metmaaike interieurstyling op het juiste adres.

Kosten van deze styling is op aanvraag.

vorige volgende